зміна тарифів

На врахування вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» КП «Городоцьке ВКГ» проведено коригування тарифів на послуги та подано на розгляд виконавчого комітету Городоцької міської ради.
На послуги з централізованого водопостачання та водовідведення коригування проведено в частині виключення із структури витрат на проведення робіт з періодичної повірки, обслуговування і ремонту засобів обліку води для мешканців приватного сектору, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, а також витрати на формування обмінного фонду засобів обліку води, що складала в тарифі на водопостачання 54,95 тис.грн. в рік або 0,08грн/м? (без ПДВ), а в тарифі на водовідведення 25,69 тис.грн в рік або 0,09 грн/м?(без ПДВ);

централізоване водопостачання:
діючий тариф – 13,39грн/м? з ПДВ
скоригований тариф – 13,30грн/м? з ПДВ
рівень зменшення – 0,09грн/м?

централізоване водовідведення
діючий тариф – 14,41грн/м? з ПДВ
скоригований тариф – 14,30грн/м? з ПДВ
рівень зменшення – 0,11грн/м?

На послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем) коригування проведено в частині виключення із структури витрат на проведення робіт з періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку холодної води для мешканців багатоквартирного житлового фонду, у тому числі на їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, а також витрати на формування обмінного фонду засобів обліку холодної води, що складала в тарифі на послуги з централізованого постачання холодної води 42,48 тис.грн. в рік або 0,20 грн/м? (без ПДВ), а в тарифі на водовідведення 40,09 тис.грн в рік або 0,22 грн/м? (без ПДВ).

постачання холодної води
діючий тариф – 14,51грн/м? з ПДВ
скоригований тариф – 14,17грн/м? з ПДВ
рівень зменшення – 0,34грн/м?

водовідведення
діючий тариф – 15,58грн/м? з ПДВ
скоригований тариф – 15,20грн/м? з ПДВ
рівень зменшення – 0,38грн/м?